2007-07-15

Blääääää :-)

Blä för regn och regn och ännu mera regn ;-(

Och så äntligen en dag med sol och mina tomatplantor (tack Anna) fick äntligen en ny bostad och dessutom komma ut i solen. Nu hoppas vi bara att det fina vädret håller i sig. :-)

Blä för dumma stopp i benen ;-(

Men nu är jag i alla fall hemma igen efter en ny operation, pigg och glad. Nu hoppas jag bara att det inte proppar igen fler gånger men det blir mer koller i alla fall. :-)

Blä för dumma kattsjukdommar ;-(

Nu är det bara två dagar kvar tills Tindra ska HCM-testas igen och vi hoppas innerligt på att hon är fri denna gången också. :-)

Blä för envisa kattungar ;-)

Nej inte alls blä. De är bara som kattungar ska vara; påhittiga och nyfikna. Nu har vi fått stänga av trappan från båda håll med massa konstiga provisoriska grindar och hinder. För killarna fattar inte att trappan kan vara farlig. Men hinder är till för att övervinnas, så vi får hela tiden gnida våra geniknölar för att överlista killarna. Behöver jag säga att Bubblan också gör sitt bästa för att vi inte ska damma igen hjärncellerna. ;-)

Alla katterna och hunden har legat och sussat gott på uteplatsen idag och njutit av det vackra vädret. :-)

2 kommentarer:

Pixie-Belle sa...

Du har ju världens sötaste Piff och Puff! Är så avundsjuk! Inget kan vara bläääää en längre stund med såna gosproppar omkring sig! Vill ha en framtid full av Piffar och Puffar... Önskar dig lycka till med vilddjuren! Kram Ann-Marie, Pixies matte, som tvingade till sig tangentbordet...

Katternas Matte sa...

Hihi, ja de är ju verkligen som deras namnar, ekorrarna, busigs som få. Det är en gåva att få lov att få ha dem till låns. Det unnar jag alla :-)