2008-09-21

Taz i Göteborg och hemma igen

Taz har varit på utställning i Göteborg den 13/9.

Han pratade med alla andra katter, inte fullt så artigt och kunde nog ha använt lite finare språk men det var ju hans första gång. Han blev Ex2 och fick en fin bedömning.



När han tyckte att det blev för tråkigt tittade han in i väggen på baksidan och längtade nog en hel del efter sin kompis Puff.



Men när det blev alldeles för trist så kopplade han av på sin mjuka härliga kudde.



Han fick "sova borta" i två nätter och när han kom hem igen så var det första han gjorde när han klev ur transportburen att stryka sig mot och gosa med Puff och sen ville han leka.

Några dagar senare fick jag denna bild på telefonen. Nu hade han alltså lyckats att hoppa upp på kylskåpet och inta Puffs bebiskorg. Puff älskar sin korg och får knappt plats i den men den är favoriten ovanpå kylskåpet och hittills har han haft det som en tillflyktsort dit inte Taz har kommit upp. Nu är den tiden förbi. Puff blev ganska arg och bet Taz i nacken och försökte lyfta ur honom ur korgen men han låg kvar. Envisa kattunge!



Idag fick jag denna bild :) Tycker att Puff ser ganska sur ut och Taz ser ganska nöjd ut. Men jag fattar faktiskt inte hur de får plats i korgen båda två ;)

Inga kommentarer: