2009-07-16

Framsteg på bebbefronten

Nu har kattungarna fått rå köttfärs i smakportioner sedan i lördags och alla äter med god aptit. Den som har varit lite mer konfunderad över köttfärsens ätduglighet har varit Nemo. Igår åt alla utom Nemo köttfärs på fat och idag hade han med fattat galoppen. Efter detta så tror han att allt går att äta tom papperspelletsen i kisselådan.

Idag har Flyt kissat på lådan och är den av kattungarna som gjort det först, Nemo är intresserad men tror mer att det är ätbart som sagt. Ikväll däremot hittar jag honom ätandes torrisar tillsammans med mamma Bubblan. Några av kattungarna börjar så smått intressera sig för vattenskålen och jag bara väntar på det första "doppet" ;)  Det är full fart på bebisarna och de börjar att bli lite stadigare, brottas och bita i varandra och leka lite tafatt med leksakerna i hagen, klättra är de duktiga på med sina sylvassa klor. I helgen som gick fick de sina klor på framtassarna klippta för första gången, stackars Bubblan har fullt med små blodiga rispor på magen. Idag började jag så smått att klippa några av dem men nu protesterar de hej vilt så det blir till att ta några åt gången.

Idag kom "vår fotograf" och tog si så där en 150 bilder till på bebisarna, så morgon dagen kommer att inbegripa ännu mer bildredigering... och jag som fortfarande har två omgångar kvar sen tidigare att redigera. Det är tidskrävande men roligt. Nu är det snart nattadags, en tidig sänggång för ovanlighetens skull.

Inga kommentarer: