2008-01-26

På resa... stopp 7

På lördagen bar det ner till Örebro med tåg. Målet var Nerks kattutställning. Vid stationen hämtades jag av Curls'n Claws: Annelie och hennes fodervärd: Anne-Marie. De passade på att bjuda på en rundtur i Örebro ;)

Här är vackra Pixie som Anne-Marie är fodervärd till. För dagen var hon en anings stingslig.


I buren bredvid huserade Devon rexen Trixie som ägs av Guzmanias. Där fanns också Stig men han ville inte fastna på bild. Grattis Maria till utställningsframgångarna! Det var roligt att träffa dig!

Det blev en trevlig eftermiddag med många vackra katter och tillfälla att få hälsa IRL på Mia & Björn, Weminas katteri och deras vackra flickor, Maya och Sessie.

Fick också träffa halvbrorsan till vår första kull: S´Bimsie´s Maxwell Silverdröm och S´Bimsie´s Ishi No Nagare som är kullsyster med Weminas Sessie, och deras trevliga matte Linda.

Träffade så många trevliga människor på utställningen!

Bilfärden till nästa stopp blev vansinnigt rolig med Maria från Skövde, Annelie, Anne-Marie (som var snäll och körde oss) och jag själv. Vi hittade många beröringspunkter bland djur och tokiga upplevelser. Jag ler fortfarande brett när jag tänker tillbaka på bilfärden :D

Inga kommentarer: