2008-01-27

På resa... stopp 8

Nästa stopp var då hos Annelie i Skövde, Curls'n Claws katteri. Så äntligen fick jag träffa hennes katter som jag bara hört en massa om och sett på bild. Först ut är Leo, världens goaste och coolaste kille.


Näst på tur är Chili. Wow vilken kelgris! Vi fann varandra på en gång och vi frrrrr'ade och gosade massvis."Katter i kö" kallar jag den här installationen för. Notera att den som är mest bevärad av situationen är inte den som sitter i mitten ;)


Här kommer sedan en radda bilder på Mini. Denna dam skulle visst vara lite svårflörtad om man jämförde med Chili men det var inget jag märkte av. Jag hade kunnat ta båda med hem ;)


För jag hittade ju dessutom ett hjärta på hennes huvud, så det måste väl betyda att hon är ett Gosehjärta, eller hur?!


Annelie var så snäll och upplät sin säng till mig och sina katter, både Chili och Mini sov under täcket hos mig. Leo kom en gång och kollade läget men då var den platsen han ville ligga på upptagen så ha traskade ut och la sig hos sin högt älskade matte istället.


God mat åt vi i flera dagar och härligt avkopplande frukostar med mys och babbel. Söndag kvällen avslutade vi med lite god ost och vin och en rolig film. Tack Annelie för en underbar helg!

1 kommentar:

Annelie sa...

Tack för att du kom och hälsade på! Det var så roligt att ha dig här! =) Oj vad sugen jag blir på ost nu när jag tittar på bilden... blir lite ost och kex ikväll tror jag, tyvärr utan orgasm-ost dock! =(

Kram