Fyrbenta

Foto: Johanna Dugel
S*Gosehjärtats Korall - stamtavla

Född: 2009-06-19
Färg: CRX g 03
Blodgrupp: A
FIV/Felv: Negativ
HCM: UA 11-02-20, 10-05-02


Foto: Åke Nilsson
S*Gosehjärtats Doris - stamtavla
Samägs med Cecilia Bokstedt

Född: 2009-06-19
Färg: CRX a 03
Blodgrupp: A
FIV/Felv: Negativ
HCM: UA 11-02-20, 10-05-30

S*Gosehjärtats Bubblan - stamtavla
Född: 2006-04-15
Färg: CRX g 33
Blodgrupp: B
FIV/Felv: Negativ
HCM: UA 10-05-02, 08-12-14, 08-05-11

Bubblan är dotter till Tindra i hennes första kull - PowerPuffPinglorna. Hon är en solig katt med mycket bus i kroppen och går ihop med alla katterna. Bubbelgumman, Lubblansson, "fy bubblan vad..." är några av hennes smeknamn. Lillhusse är den stora favoriten och hon sover gärna hos honom när han går och lägger sig. Annars är favoritsysselsättningen på kvällar och nätter att plocka in daggmaskar eller andra djur och leka med dem på köksgolvet. Sen lämnar hon dem för att vi tvåbenta ska ha nått "mysigt" att trampa på.

S*Änglarnas Tetra Pak - stamtavla 

Född: 2004-04-09
Färg: CRX n 09

Vår stora bebiskatt Shaggy. Han är en rolig och solig katt som inga tillsägelser biter på, älskar allt och alla är världens snällaste och pratsammaste. Han är en riktig "hundrametershjälte" men säg inte det till honom för det har han inte förstått. Shaggs, Shagster, Skägget, Fräset är några av hans smeknamn, vilket spelar ingen roll för honom bara vi pratar med honom och han får mycket mat. Shaggy älskar mest Husse och Lillhusse och Mattes hår. När Husse går iväg sitter han i fönstret och skriker efter honom. Han är också den av katterna som har utvecklat rymmningstekniken ur selen till fulländning. Han kommer från katteriet S*Änglarnas.


S*Amsirac's Devil - stamtavla 
Född: 2003-09-29
Färg: CRX d 23

Gustaf har halkat in på ett bananskal hos oss. Vi köpte honom egentligen till katternas "Matte-Matte" men nu har hon bestämt att de ska bli särbo eftersom hans stora kärlek Tindra bor här. Men Matte-Matte kommer och hälsar på längre perioder och får njuta av hans sällskap. Om Gustaf hade varit människa så skulle man trott att han var hyperaktiv, nu är han katt så då är det är mer tillåtet att fara omkring som ett jehu i huset och göra både tvåbenta och fyrbenta galna. Detta är en katt som är otroligt påhittig och vi undrar ofta om han inte förstår mer än vad vi tror. Han apporterar pälsmöss och säger man till honom att han ska lägga den i handen så gör han det. Mattes blommor är en stor tvistefråga. Så fort han inte får tillräckligt med uppmärksamhet ser han till att massakrera blommorna. Det är pga honom som vårt hem är "lätt" anpassat. Han har såklart också en massa konstiga smeknamn: Gustis, Gusten, Gust, Duvan, Rödingen och Trattkantarellen. Han kommer från katteriet: S*Amsiracs.