2006-05-09

Dessa små energiknippen...

Idag var vi och köpte en stuvbit, en plastmatta som vi ska lägga på en bit av golvet i sovrummet eftersom vi har trägolv. Också har vi pratat om att vi skulle möblera om ikväll så att bebbarna skulle få lite större utrymme. De tycker redan att det är roligare utanför lådan. När vi hade kommit hem ikväll och jag hade tittat till bebbarna gick jag ner och fixade lite, sen hörde jag en massa pip från bebbarna. Jag gick upp och hittar Fjunbollen och Blåisen lekandes utanför lådan. Och ändå har vi satt upp en extra kant på lådan, men vad hjälper det när man har små påhittiga och busiga rexbebbar...

Men Konrad stackarn ramlade med skateboarden och fick åka in till sjukhuset för att röntga armen. Tack och lov var armen hel men något brosk i armbågen har blivit hoptryckt så nu har han ett stödbandage och har fått skateboard och liknande förbud på några veckor. Så det blir till att ta det lite lugnt ett tag för honom - bara massa kattungegos.

Imorgon ska vi kattungesäkra hela sovrummet så då blir det lite större bild webbkameran.

Gustaf mår lite bättre och bebbarna har upptäckt fördelen att han har tratt. Han kan nämligen inte komma åt dem så fort när de biter i honom. Trots det så ligger han kvar i lådan.

Knaskatter - men det är nog därför vi älskar dem så mycket.

Inga kommentarer: